Voetbaltoernooi voor vluchtelingen

Op 13 juli organiseert Serve the City Tilburg een activiteit voor de kinderen van Oekraïense vluchtelingen in Tilburg. Voor deze activiteit zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen. Ons plan is om een voetbaltoernooi te organiseren, waarbij Nederlandse kinderen samen met Oekraïense kinderen gaan voetballen. Zo nodigen we ook een Nederlandse basisschool uit om mee te doen, zodat de culturen zich zullen mengen door iets universeels als voetbal. Aansluitend op het voetbaltoernooi zal er een picknick plaatsvinden, waar genoten zal worden van Nederlandse en Oekraïense hapjes.

Serve the City Tilburg wil een mooie dag organiseren voor de Oekraïense kinderen en heeft hiervoor jouw hulp nodig! We zijn op zoek naar vrijwilligers die bijvoorbeeld scheidsrechter willen zijn en willen helpen met de picknick. De activiteit zal in de middag plaatsvinden, tussen 14:00 en 19:00. Mocht je (een gedeelte van) deze tijden kunnen helpen, meld je dan aan!

Voetbaltoernooi Serve the City