Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies en algemene voorwaarden.

Studenten

De TUC

x

Tailors Case Days

 

In samenwerking met The Tailors organiseren we voor het derde jaar op rij de TUC x Tailors Case Days: dagen waarop studenten én bedrijven samenkomen op unieke locaties in Tilburg om aan uitdagende bedrijfscases te werken.

Op deze dagen ga je met een groep medestudenten aan de slag met brainstormen en creatief sparren, om zo tot antwoorden op vraagstukken van bedrijven te komen. Denk hierbij aan bedrijven als Basic Fit, Freshheads en Villa Pardoes die afgelopen jaar hebben deelgenomen.

Deze bedrijven betalen een vergoeding voor deelname aan de Case Days. De volledige opbrengst gaat naar een Tilburgs goed doel. Mooi, toch? Afgelopen jaar is er meer dan €13.500 opgehaald. Dit jaar zien we dat bedrag graag nóg hoger uitpakken. Daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Deelnemen als student? Jazeker!

 

En voor jouw hulp hoort wat. Met deelname aan de Case Days verdien jij je ticket voor de TUC 2024! Daarnaast bied je echte oplossingen voor bedrijven met een interessant vraagstuk, doe je werkervaring op én steun je óók nog eens een goed doel. Win, win, win, dus. In de middag word je voorzien van een heerlijke lunch. Ook niet onbelangrijk!

Waar vinden de TUC x Tailors Case Days plaats?

 

Op unieke locaties door heel Tilburg. Denk aan Willem II, de Beekse Bergen en de Schouwburg. Op deze locaties ga je niet zomaar aan de slag; je neemt samen met je toegewezen bedrijf plaats aan een echte cantustafel. Dat is pas lekker werken!

Aan het einde van de middag verzameld iedereen zich in de raadszaal van het gemeentehuis. Hier zal de dag centraal worden afgesloten en krijgt ieder groepje de kans om de uitkomsten van hun case te pitchen!

 

Wanneer zijn de TUC x Tailors Case Days?

 

De Case Days zullen plaatsvinden op 15 & 16 mei. De cases zullen tussen 12:30 – 16:30 plaatsvinden. De precieze tijdsindeling ontvang je na inschrijving.

 

Aanmelden?

 

De aanmeldingen zijn op dit moment nog gesloten. Uiterlijk 10/05 zul je definitief te horen krijgen of je bent ingeloot of niet.

Vragen? Neem contact op met tuccommercieel@gmail.com.