Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies en algemene voorwaarden.

Studenten

De TUC

x

Tailors Case Days

 

In samenwerking met The Tailors organiseren we voor het tweede jaar op rij de TUC x Tailors Case Days: dagen waarop studenten én bedrijven samenkomen op unieke locaties in Tilburg om aan uitdagende bedrijfscases te werken.

Op deze dagen ga je met een groep medestudenten aan de slag met brainstormen en creatief sparren, om zo tot antwoorden op vraagstukken van bedrijven te komen. Denk hierbij aan bedrijven als Basic Fit, Freshheads en Villa Pardoes die afgelopen jaar hebben deelgenomen.

Deze bedrijven betalen een vergoeding voor deelname aan de Case Days. De volledige opbrengst gaat naar een Tilburgs goed doel. Mooi, toch? Afgelopen jaar is er meer dan €11.700 opgehaald. Dit jaar zien we dat bedrag graag nóg hoger uitpakken. Daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Deelnemen als student? Jazeker!

 

En voor jouw hulp hoort wat. Met deelname aan de Case Days verdien jij je ticket voor de TUC 2023! Daarnaast bied je echte oplossingen voor bedrijven met een interessant vraagstuk, doe je werkervaring op én steun je óók nog eens een goed doel. Win, win, win, dus. In de middag word je voorzien van een heerlijke lunch. Ook niet onbelangrijk!

Waar vinden de TUC x Tailors Case Days plaats?

 

Op unieke locaties door heel Tilburg. Denk aan Willem II, de Beekse Bergen en de Schouwburg. Op deze locaties ga je niet zomaar aan de slag; je neemt samen met je toegewezen bedrijf plaats aan een echte cantustafel. Dat is pas lekker werken!

 

Wanneer zijn de TUC x Tailors Case Days?

 

Op 10 en 11 mei 2023. Cases vinden altijd in de middag plaats. De precieze tijdsindeling ontvang je na inschrijving.

 

Aanmelden?

 

Dus, zien we jou op 10 en/of 11 mei? Meer informatie over hoe jij je aanmeldt voor de Case Days volgt snel. Houd onze socials en de website dus goed in de gaten. Zet in ieder geval 10 en/of 11 mei al in je agenda!

Vragen? Neem contact op met tucsecretaris@gmail.com.