Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies en algemene voorwaarden.

FAQ

FAQ

Wat trek ik aan?
Je verenigings- (of dispuuts) kleding natuurlijk!

O jee, hoe gaat het Wilhelmus ook alweer?
Oefenen maar

Ik heb een dodelijk voorwerp/eigen drank/een (mooie) plastic fles/heerlijk eten. Mag dat mee?

Nee. Ben je de trotse eigenaar van (alcoholhoudende) dranken, etenswaar, glaswerk, plastic flessen, blik, drugs, vuurwerk, wapens en andere gevaarlijke voorwerpen, laat deze voorwerpen thuis. De security zal deze zaken in beslag nemen en meegeven aan het BAT.

Tevens zijn ook tassen (rugzakken, sporttassen, schoudertassen, ed.) verboden. Kleine handtassen (formaat van een hand dus) mogen wel, maar kunnen geïnspecteerd worden door de beveiliging.

Help! Ik heb een (gluten) allergie, wat moet ik doen?

Mocht je bijvoorbeeld een gluten allergie hebben, laat dit de organisatie van de TUC dan vroegtijdig weten, zodat hier in overleg rekening mee kan worden gehouden.

Hebben jullie weer van die mooie poncho’s?

Yes! We hopen ze natuurlijk niet te gebruiken, maar mocht het gaan plenzen, staat iedereen er weer binnen enkele seconden kek (en droog) bij. Laat je paraplu dus thuis.

Is er ook water?
Ja, er is voldoende drinkwater.

Wanneer vindt de TUC dit jaar plaats?
De TUC zal dit jaar plaatsvinden op maandag 2 september!

Waar vindt de TUC eigenlijk plaats?
De TUC 2024 zal plaatsvinden op Tilburg University!

Hoelaat start de cantus? Waar dien ik me te melden?
De Cantus zelf start om 18.30 uur.

Omdat er ca. 2800 studenten door de kaartcontrole en security moeten, dien je je echter eerder te melden. Hoe laat je je moet melden staat aangegeven op de brief die is geleverd bij de toegangsbandjes.

Iedereen moet zich melden bij een van de twee ingangen. Bij welke ingang jij naar binnen moet staat ook aangegeven op de brief die je hebt ontvangen.

“Onbegeleide deelnemers” (deelnemers die niet met hun tafel naar binnen komen) en tafels die zich na hun tijdslot melden, worden niet toegelaten.
Let op dat je als tafel gezamenlijk het terrein dient te betreden!

Hoe laat eindigt de TUC?
21:30 uur stipt.

Hoeveel kost een toegangsticket?
Tickets kosten €30,75 exclusief servicekosten. Dit is inclusief onbeperkt drank! Tickets zijn hier te bestellen.

Ik heb college/werk/andere verplichting, kan ik later komen?
Indien je door een verplichting niet binnen je tijdslot binnen kunt komen, kan je mailen naar tucsecretaris@gmail.com en word je op een telaatkomers lijst gezet. Let op! Je hebt een half uur tussen 19:00 en 19:30 om alsnog binnen te komen, andere tijden zijn niet mogelijk.

Wanneer ontvang ik/we de VIP-kaarten?
De VIP-toegangskaarten worden digitaal verzonden enkele weken voor het evenement. Als de inschrijving op de site voltooid is sta je als VIP echter al op de toegangslijst. Print je VIP-toegangsticket nog wel even uit voor een snellere doorloop!

Waar vind ik de voorwaarden en reglementen die gelden voor de TUC?
Alle voorwaarden en reglementen vind je hier.

Mag ik stickers van mijn vereniging/evenement plakken tijdens de TUC, op kannen, bekers en banken?
Nee. De stickers zullen deze materialen onbruikbaar maken wat onnodige kosten met zich mee zal brengen. Mocht dit toch gebeuren, dan zal de organisatie de desbetreffende vereniging hiervoor kosten in rekening brengen.

Mag ik na verwijdering weer terug het terrein op? Door bijvoorbeeld over het hek te klimmen?
Nee. Na een verwijdering word je door de bewaking vriendelijk verzocht om het Koningsplein te verlaten. Indien hier niet naar wordt geluisterd, is de TUC niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen.