Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies en algemene voorwaarden.

Bedrijven

De TUC

x

Tailors Case Days

 

In samenwerking met The Tailors organiseren we voor het derde jaar op rij de TUC x Tailors Case Days: dagen waarop studenten én bedrijven samenkomen op unieke locaties in Tilburg om aan bedrijfscases te werken.

Samen met een groep studenten gaat jullie organisatie aan de slag met brainstormen en creatief sparren. Zo lossen jullie samen een door jullie aangeleverde case op.

Deelnemen als bedrijf? Jazeker!

 

Door deelname aan de Case Days ontvangt jullie bedrijf nieuwe, frisse en creatieve inzichten van verschillende studenten. Samen brainstormen jullie over een vraagstuk, om zo tot oplossingen te komen waar jullie al langere tijd naar op zoek zijn. Om deze brainstorm goed te begeleiden wordt bij elke groep een student ingedeeld die voorafgaand een cursus brainstormen van The Tailors volgde.

Voor deelname aan de Case Days betalen bedrijven een vergoeding. Een klein deel van dit bedrag wordt gebruikt voor de organisatie van de Case Days. De rest gaat naar Tilburgse goede doelen. Zo werd afgelopen jaar meer dan €13.500 opgehaald en verdeeld onder 3 goede doelen: Broodnodig, Avondje Uit & Tilburg Ondersteuningsfonds. Mooi, toch? Reden genoeg om dat bedrag dit jaar te verhogen!

Naast dat de Case Days dus gunstig zijn voor jullie bedrijf, dragen jullie óók nog eens een direct steentje bij voor Tilburgse goede doelen. Win, win, win dus!

Daarnaast krijgen deelnemende bedrijven ook nog eens toegang tot enkele plekken op het VIP deck tijdens de TUC 2024, dat wil je niet missen!

Waar zijn de TUC x Tailors Case Days?

 

Op unieke locaties door heel Tilburg. Denk aan Willem II, de Beekse Bergen en de Schouwburg. Voorafgaand ontvangen jullie een omschrijving over hoe de exacte locatie te bereiken en waar je handig de auto parkeert. De groep studenten ontmoeten jullie op locatie. Daar nemen jullie plaats aan een echte cantustafel, om samen aan de slag te gaan. Dat is pas lekker werken!

 

Wanneer zijn de TUC x Tailors Case Days?

 

De Case Days zal dit jaar plaatsnemen op 15 & 16 mei! Cases vinden altijd in de middag plaats.

 

Hoe ziet een goede case eruit?

 

Jullie case dient een actueel probleem te zijn, waar jullie bedrijf op dit moment tegenaan loopt. De verdere insteek is voor eigen invulling. Het is mogelijk studenten van een bepaalde studierichting in te delen op jullie case. Als dit jullie voorkeur heeft, geef dit dan vooral aan in het aanmeldformulier!

 

Aanmelden?

 

 Schrijf jullie in via het aanmeldformulier!