Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies en algemene voorwaarden.

TUCvoorTilburg

TUC

voor

Tilburg

 

De TUCvoorTilburg dag is het moment voor alle verenigingen om een tafel voor op de TUC te verdienen! Op deze dag zullen vele studenten van verschillende onderwijsinstellingen en verenigingen zich samen inzetten voor de Tilburgse maatschappij. Je samen met heel studerend Tilburg op één dag je maatschappelijke actie uitvoeren is natuurlijk een stuk leuker dan alleen! Samen zullen we Tilburg weer een net wat fraaiere stad maken! We zien je maandag 3 mei!

Doe iets goeds voor de stad en claim jouw ticket to TUC!

 

Zie jij jezelf al zitten aan zo’n lekker lange TUC tafel? Schouder aan schouder met je vrienden én met een vers getapt biertje voor je neus? Die tafel regel je bij ons. Maar je moet er wel wat voor doen.

Voordat we je belonen met een TUC tafel, moet jij je namelijk op sociaal-maatschappelijk vlak inzetten voor de stad. Laat je met je vriendengroep van jullie meest sociale kant zien en claim die tafel!

Hoe dan?

Goeie vraag. Verreweg de makkelijkste manier is dat je je intekent op een van de bestaande acties op de activiteitenpagina. Liever zelf iets op poten zetten? Nice! Maak je actie in dat geval wereldkundig op social met #tucvoortilburg én stuur een mail naar extern@tilburguniversitycantus.nl.

Met wie dan?

Ook een goeie vraag. Per tafel van 10 personen zien we graag minimaal 4 personen actief in de actie. Wil je met 30 man aanwezig zijn? Zet je dan dus in met minimaal 12 personen. Easy peasy.

Wanneer dan?

Alweer een goeie vraag. Je kunt het hele jaar door in actie komen. Maar let op! Zorg dat wij van je actie op de hoogte zijn vóór 31 juli. Dan start namelijk de TUC kaartverkoop.

1778

Actieve studenten

1778

Uitgevoerde acties

9422

Bereikte mensen

13.000

Opgehaalde bedragen

Bekijk hier de “Aftermovie maatschappelijke acties”.