Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies en algemene voorwaarden.

TUCvoorTilburg

TUC

voor

Tilburg

 

De TUCvoorTilburg dag is hét moment voor alle verenigingen om een tafel voor op de TUC te verdienen! Op deze dag zullen vele studenten van verschillende onderwijsinstellingen en verenigingen zich samen inzetten voor de Tilburgse maatschappij. Samen met heel studerend Tilburg op één dag je maatschappelijke actie uitvoeren is natuurlijk een stuk leuker dan alleen! Samen zullen we Tilburg weer een net wat fraaiere stad maken!

Zet je in voor Tilburg en claim jouw ticket to TUC!

 

Zie jij jezelf al zitten aan zo’n lekker lange TUC tafel? Schouder aan schouder met je vrienden én met een vers getapt biertje voor je neus? Maar voordat we je belonen met een tafel, moet jij je op maatschappelijk vlak inzetten voor de stad.

Hoe dan?

Goede vraag! Verreweg de makkelijkste manier is dat je je aanmeldt op een van de bestaande acties op de activiteitenpagina. Liever zelf iets op touw zetten? Nice!

Maak je actie in dat geval wereldkundig op social met #tucvoortilburg én meld je actie aan via het nieuwe aanmeldformulier.

 

Met wie dan?

Ook een goede vraag! Per tafel van 10 personen zien we graag minimaal 5 personen actief in de actie. Wil je met 30 man aanwezig zijn? Zet je dan dus in met minimaal 15 personen. Easy peasy.

 

Wanneer dan?

Je kunt het hele jaar door in actie komen, maar let op! Zorg dat wij van je actie op de hoogte zijn vóór 30 juni. Hierna start namelijk de TUC kaartverkoop.

1778

Actieve studenten

1778

Uitgevoerde acties

9422

Bereikte mensen

13.000

Opgehaalde bedragen

Bekijk hier de “Aftermovie maatschappelijke acties”.