Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies en algemene voorwaarden.

TUCvoorTilburg

TUC

voor

Tilburg

 

De TUCvoorTilburg dag is hét moment voor alle verenigingen om een tafel voor op de TUC te verdienen! Op deze dag zullen vele studenten van verschillende onderwijsinstellingen en verenigingen zich samen inzetten voor de Tilburgse maatschappij. Na de gezamenlijke opening zal de TvT dag van start gaan. Samen met heel studerend Tilburg op één dag je maatschappelijke actie uitvoeren is natuurlijk een stuk leuker dan alleen! Samen zullen we Tilburg weer een net wat fraaiere stad maken!

Zet je in voor Tilburg en claim jouw ticket to TUC!

 

Zie jij jezelf al zitten aan zo’n lekker lange TUC tafel? Schouder aan schouder met je vrienden én met een vers getapt biertje voor je neus? Maar voordat we je belonen met een tafel, moet jij je op maatschappelijk vlak inzetten voor de stad. Dit kan op de TUCvoorTilburg dag!

Hoe?

Goede vraag! Neem contact op met onze commissaris extern (extern@tilburguniversitycantus.nl) om de mogelijkheden te bespreken. Zit je bij een vereniging? Informeer bij jouw bestuur of jouw vereniging deze dag al een actie organiseert waar je aan deel kunt nemen.

 

Wanneer?

De TUCvoorTilburg dag vindt plaats op woensdag 10 april 2024! Zien wij jou daar?

1983

Actieve studenten

486

Uitgevoerde acties

10238

Bereikte mensen

13500

Opgehaalde bedragen

Bekijk hier de “Aftermovie maatschappelijke acties”.