Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies en algemene voorwaarden.

Over TUC

Wat

is een

cantus?

Wat trek ik aan?
Je verenigings- (of dispuuts) kleding natuurlijk!

O jee, hoet gaat het Io Wilhelmus ook alweer?
Oefenen maar

Ik heb een dodelijk voorwerp/eigen drank/een (mooie) plastic fles/heerlijk eten. Mag dat mee?

Nee. Ben je de trotse eigenaar van (alcoholhoudende) dranken, etenswaar, glaswerk, plastic flessen, blik, drugs, vuurwerk, wapens en andere gevaarlijke voorwerpen, laat deze voorwerpen thuis. De security zal deze zaken in beslag nemen en meegeven aan het BAT.

Tevens zijn ook tassen (rugzakken, sporttassen, schoudertassen, ed.) verboden. Kleine handtassen (formaat van een hand dus) mogen wel, maar kunnen geïnspecteerd worden door de beveiliging.

Help! Ik heb een (gluten) allergie, wat moet ik doen?

Mocht je bijvoorbeeld een gluten allergie hebben, laat dit de organisatie van de TUC dan vroegtijdig weten, zodat hier in overleg mee rekening kan worden gehouden.

Hebben jullie weer van die mooie poncho’s?

Yes! We hopen ze natuurlijk niet te gebruiken, maar mocht het gaan plenzen, staat iedereen er weer binnen enkele seconden kek (en droog) bij. Laat je paraplu dus thuis.

Is er ook water?
Ja, er is voldoende drinkwater.

Mijn collegekaart is kwijt, kan ik toch deelnemen?
Ja, in het geval je je collegekaart niet (meer) bezit, kun je deelnemen aan de cantus op vertoon van een geldig legitimatiebewijs in combinatie met of en een brief van de DUO (van maximaal 6 maanden) of je bewijs van inschrijving (Avans, Fontys, UvT) van het collegejaar 2017-2018.

Waar vindt de TUC eigenlijk plaats?
De TUC 2018 zal plaatsvinden op het Koningsplein te Tilburg.

Hoelaat start de cantus? Waar dien ik me te melden?
De Cantus zelf start om 20.00 uur.

Omdat er ca. 2500 studenten door de kaartcontrole en security moeten, dien je je echter eerder te melden. Hoe laat je je moet melden staat aangegeven op je E-ticket. Deze tijden worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Iedereen moet zich melden bij een van de twee ingangen aan de kant van de Schouwburgring naast de stadsbieb. Bij welke ingang jij naar binnen moet staat ook aangegeven op je E-ticket.

“Onbegeleide deelnemers” (deelnemers zonder tafelhoofd) en tafels die zich na 19.30 melden, worden niet toegelaten.
Let op dat je als tafel gezamenlijk het terrein dient te betreden!

Hoe laat eindigt de TUC?
23:00 uur stipt.

Ik heb college/werk/andere verplichting, kan ik later komen?
Nee, in verband met de veiligheid en een ordelijk verloop van de avond sluit de entree om 19:30 uur. Nogmaals, “onbegeleide deelnemers” (deelnemers zonder tafelhoofd) worden niet binnengelaten. Kom samen met je tafel naar de entree. Te laat komen is niet mogelijk.

Kan ik nog een tafelhoofd wijzigen?
De tafelhoofden kunnen, mocht dit echt nodig zijn, nog gewijzigd worden. Hiervoor graag contact opnemen via het E-mailadres: penningmeester@tilburguniversitycantus.nl. Denk ook aan het E-mailadres en telefoonnummer van het nieuwe tafelhoofd.

Waarom willen jullie het E-mailadres en telefoonnummer van het tafelhoofd weten?
De laatste informatie, alsmede wijzigingen in het programma communiceren wij via de mail met de tafelhoofden. In noodgevallen brengen wij tafelhoofden per sms op de hoogte.

Wanneer ontvang ik/we de VIP-kaarten?
De VIP-toegangskaarten worden digitaal verzonden enkele weken voor het evenement. Als de inschrijving op de site voltooid is sta je als VIP echter al op de toegangslijst. Print je VIP-toegangsticket nog wel even uit voor een snellere doorloop!

Waar vindt de voorwaarden en reglementen die gelden voor de TUC?
Alle voorwaarden en reglementen vindt je hier.

Mag ik stickers van mijn vereniging/evenement plakken tijdens de TUC, op kannen, bekers en banken?
Nee. De stickers zullen deze materialen onbruikbaar maken wat onnodige kosten met zich mee zal brengen. Mocht dit toch gebeuren, dan zal de organisatie de desbetreffende vereniging kosten hiervoor in rekening brengen.

Mag ik na verwijdering weer terug het terrein op? Door bijvoorbeeld over het hek te klimmen?
Nee. Na een verwijdering wordt je door de bewaking vriendelijk verzocht om het Koningsplein te verlaten. Indien hier niet naar wordt geluisterd, is de TUC niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen.