Vrijwilligerswerk

Wake Up Your Mind! is een jongerenprogramma in het kader van Maatschappelijke Diensttijd (MDT). De naam betekent: word wakker, kijk om je heen, vergroot je blikveld!
Tijdens het project bedenkt een groep van ongeveer 12 jongeren in de leeftijd van 17 t/m 29 jaar, zowel met een Nederlandse als vluchtelingen achtergrond, een activiteit die ze gedurende 4-5 maanden gaan organiseren en uitvoeren. Gelijkwaardigheid, samenwerking en verbinding staan hierbij centraal. Het project biedt activiteiten die bijdragen aan sociale inclusie en een betere multiculturele samenleving. Het is bedoeld voor iedereen die graag in contact komt met anderen jongeren, die nieuwsgierig is naar andere culturen en die graag samenwerkt.
Meer info is ook te vinden op onze website www.vluchtelingenwerk.nl/nl/project/project-wake-your-mind
Lijkt het jou leuk om je in te zetten voor vluchtelingenwerk? Meld je dan aan!

Aanmelden

Aanmelden Wake Up Your Mind!

Aanmelden Wake Up Your Mind!