Themaweekend met verstandelijk beperkten

Amarant helpt mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel zoveel mogelijk zelfstandig te leven en deel te laten nemen aan de maatschappij. Ze bieden elke cliënt hulp op maat bij uiteenlopende hulpvragen. Ze doen er daarnaast ook alles aan om het verblijf bij Amarant zo leuk mogelijk te maken voor de cliënten. Dit doen ze bijvoorbeeld door evenementen te organiseren voor al hun cliënten. Serve the City Tilburg organiseert in het weekend van 9 en 10 juli samen met Amarant een Themaweekend: Het Wilde Westen. Op deze dagen zullen veel cliënten van Amarant langskomen met een verstandelijke beperking om een leuke dag te kunnen beleven. Er zullen verschillende spellen en activiteiten aanwezig zijn op deze dagen, zoals hoefijzer werpen, een kampvuur, boogschieten, cactus ring gooien, stokpaardenrace, theatershow, een knutseltafel en nog veel meer. Nu zijn er op deze dagen veel handjes nodig voor het begeleiden van de cliënten bij de activiteiten en bij de op- en afbouw van de locatie. Lijkt het jou leuk om op dit evenement de handen uit de mouwen te steken? Meld je dan vooral aan!

Aanmelden
Inschrijfformulier Serve the City Kievitshorst

Inschrijfformulier Serve the City Kievitshorst

Wanneer?