Vrijwilligerswerk

Het grootste sportevenement voor mensen met en zonder een beperking van Nederland. Hierbij worden 10 sportevenementen aangeboden voor mensen met en zonder een beperking. We bieden minimaal de volgende sporttakken aan: voetbal, zwemmen, wandelen, hardlopen, bowlen, korfbal, handboogschieten, handbal en het Kijk en Doe en Beleef event. In 2024 verwachten we wederom 1.300 deelnemers, die sportend strijden voor de grote bekers en medailles. De uitreiking zal plaats vinden in het ALKU Stadion. De opening, lunch, prijsuitreiking en afsluiting doen we zo veel mogelijk met alle sporters gezamenlijk. Met op zaterdag het Open NK Mascotte. De grootste mascottewedstrijd van Nederland, welke fraaie momenten oplevert, zorgt voor veel enthousiaste deelnemers. Tijdens het hele weekend is het feest, met sportwedstrijden, clinics, muziek en demonstraties. We willen de verwachte 5.000 bezoekers trakteren op sport, spektakel, vreugde en heel veel plezier. De dagelijkse organisatie is in handen van Van Hoof Events en krijgt ondersteuning van ruim 260 vrijwilligers.

Datum:                            17-18-19 mei 2024

Waar                                 Terrein van zorginstelling Amarant Tilburg en bij diverse sportlocaties in Tilburg eo.

Heb jij interesse om vrijwilliger te zijn op dit event, meld je snel aan!

Aanmelden

Aanmelden G-Sportweekend Amarant

Aanmelden G-Sportweekend Amarant

Voorkeursdatum