Vrijwilligerswerk

 De Stichting Tilburgse Voedselbank zet zich in voor ruim 800 huishoudens in Tilburg en omgeving, die om wat voor reden dan ook in financiële problemen zijn gekomen en daardoor geen voedsel meer kunnen kopen. Voedsel dat niet meer verkocht wordt maar nog wel voor consumptie geschikt is, verstrekken wij aan deze huishoudens.

Deze huishoudens worden naar ons verwezen door hulpverlenende instanties en bewindvoerders. Het voedsel wordt gratis beschikbaar gesteld door supermarkten en andere leveranciers van voedsel..

Naast voedselbank voor de gemeente Tilburg en omgeving zijn wij één van de tien landelijke distributiecentra van Voedselbanken Nederland. Wij bedienen 30 voedselbanken in de regio Noord-Brabant en Zeeland.

Om e.e.a. goed te laten verlopen hebben we constant behoefte aan vrijwilligers. Dat kan gaan om éénmalig een dagje helpen maar liever nog vast een dag of meer per week.

Het gaat dan om werkzaamheden als: medewerker winkel, pakketten samenstellen, ompakken, stickeren, sorteren en orderpicken.

Heb je zin en tijd, ga dan naar onze website (www.tilburgsevoedselbank.nl) en kijk onder het kopje vacatures waar we op dit moment naar op zoek zijn. 

Aanmelden als vrijwilliger voor een eenmalige dag, of voor vaste dagen kan via het formulier hieronder.

Aanmelden

Aanmelden Voedselbank

Aanmelden Voedselbank