Vrijwilligerswerk

Save the planet, plant een wingerd!

Een uurtje tot twee uurtjes planten en jij hebt je steentje bijgedragen aan een betere wereld in je eigen hometown Tilburg.

Maak jij je ook zorgen om onze planeet? De hittegolven en wolkbreuken?  Hoe groener de stad, hoe koeler in de zomer en minder kans op wateroverlast in de lente en de herfst. Omdat in Tilburg weinig plek is tussen de gebouwen voor bomen, kun je een wingerd planten om tegen een gebouw te laten groeien, of een lantaarnpaal, een kale muur, of…. of…verzin het maar. Maak de stad groener in een klein uurtje guerilla gardening en help mee onze planeet te redden! Wij hebben 26 april om 11 uur een guerilla actie! 

Heb je interesse? Meld je aan bij TUC en haal daarna je plant-een-wingerd-kit op en ga met ons aan de slag!

Met groene groet,

Stichting Stadsbomen Tilburg

We love trees!

Aanmelden

Aanmelden Stadsbomen Tilburg

Aanmelden Stadsbomen Tilburg