G-Sportweekend Amarant

Er worden 12 sportevenementen aangeboden (in 2018 waren dat er 7) voor mensen met en zonder een beperking.

We bieden minimaal de volgende sporttakken aan: voetbal, zwemmen, wandelen, hardlopen, bowlen, golf, korfbal, tennis, handbal, handboogschieten, Try Out sport event en het Kijk en Doe en Beleef event. In 2022 verwachten we wederom meer dan 1.100 deelnemers, die sportend strijden voor de grote bekers en medailles. De uitreiking zal plaats vinden in het Rabobank Stadion. De opening, lunch, prijsuitreiking en afsluiting doen we zo veel mogelijk met alle sporters gezamenlijk. Met op zaterdag het Open NK Mascotte. De grootste mascottewedstrijd van Nederland, welke fraaie momenten oplevert, zorgt voor veel enthousiaste deelnemers. Tijdens het

hele weekend is het feest, met sportwedstrijden, clinics, muziek en demonstraties. We willen de verwachte 5.000 bezoekers trakteren op sport, spektakel, vreugde en heel veel plezier. De dagelijkse organisatie is in handen van Van Hoof Events en krijgt ondersteuning van 300 vrijwilligers.

Datum : 3, 4 en 5 juni 2022

Locatie : Terrein van zorginstelling Amarant Tilburg en bij diverse sportlocaties in Tilburg eo.

Meld je aan!
G-Sportweekend Amarant aanmeldformulier

G-Sportweekend Amarant aanmeldformulier