Groepsactiviteiten

Tafelvoetbaltoernooi
Ieder jaar komen er leerlingen die een tafelvoetbaltoernooi organiseren. Inmiddels heeft de locatie een eigen tafelvoetbal, maar we zouden graag iemand willen vragen om hiervoor een toernooi te komen organiseren. Natuurlijk met hapjes, drankjes en gezelligheid inbegrepen!

Biljart toernooi
Een tijdje terug is er een nieuwe ‘eettafel’ besteld. Bewoners van het Trainingshuis hebben aangegeven graag ook een biljart tafel te willen. We hebben gekozen om een biljart tafel te combineren met een eettafel. We zoeken vrijwilligers om hiervoor een toernooi te organiseren of/en eventueel tips / lessen in te willen geven.

Karoake
Muziek staat hoog bij Philadelphia! Heb jij zin in een avondje karaoke met de bewoners van het Trainingshuis, dan nodigen we je graag uit. Op locatie zijn er spullen aanwezig voor het karaoke, piano en een pianospeler.

Samen aan de slag in de tuin! 
Na vertrek van onze tuinieren, is het tuin al een lange tijd niet meer bijgehouden. We willen de tuin een nieuw ‘tintje’ geven. Heb jij ideeën of tips, dan horen we die graag!

Aanmelden
Groepsactiviteiten Philadelphia

Groepsactiviteiten Philadelphia