Soepdagen Tilburg

Oma’s Soep is een initiatief waarbij vrijwilligers samen met ouderen soep maken om zo eenzaamheid tegen te gaan. Dit doen we onder andere door kookdagen te organiseren, waarbij we samen met de ouderen soep maken. Daarnaast organiseren we de zogenaamde soep-aan-huis dagen, waarbij wij de soepen bij de ouderen rondbrengen om hen te laten weten dat we aan ze denken.

Dit doen wij natuurlijk niet alleen. Veel studenten in Tilburg willen ons hier graag bij helpen. Wij komen met hun in contact door middel van social media waarna zij ons helpen om de kookdagen zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit is natuurlijk heel leuk en tegelijkertijd wordt de band tussen jong en oud versterkt. Zo koppelen wij vrijwilligers vaak aan ouderen waardoor zij vaker bij elkaar langs gaan en dit steeds leuker wordt.

Oma’s Soep zit vol verschillende initiatieven om er voor de ouderen (en onszelf) een onvergetelijke dag van te maken. Zo houden we ook bingo’s en gaan we hoelahoepen onder genot van een vers kommetje soep. Dit zorgt voor veel gelach en leuke gesprekken.

Aanmelden
Oma's Soep Soepdagen Tilburg

Oma's Soep Soepdagen Tilburg