Meerijders voor GGD ritten gezocht!

Studentendesk Tilburg zoekt studenten die samen met één iemand van het Rode Kruis een persoon naar de vaccinatiestraat willen brengen! Het gaat hierbij altijd om mensen die niet zelfstandig kunnen reizen en geen andere mogelijkheden tot vervoer hebben. Je begeleidt iemand van ‘’stoel tot stoel’’. Dit betekent voor jou als meerijder dat je mensen ook helpt met bijvoorbeeld opstaan uit de stoel. Alles gebeurt volgens de RIVM richtlijnen. 

Een rit kost je gemiddeld 2-3 uur (vanuit Tilburg naar Breda, Eindhoven of omliggende steden) en diensten zijn in de ochtend of middag. Kosten die gemaakt worden om bij de bussen te komen en tijdens de rit worden vergoed. 

Wil jij meerijden op een van onze bussen en gezelschap bieden voor de mensen in de bus?

Laat dit dan weten door een mailtje te sturen naar Daan: vervoer.brabant@redcross.nl

Check voor meer informatie het volgende bericht: https://www.rodekruis.nl/persbericht/rode-kruis-gaat-ondersteunen-bij-vervoer-naar-vaccinatielocaties/