Serve The City zoek weer vrijwilligers! 

Het wandelen met ouderen op dinsdag is weer begonnen en ook jij kan je weer opgeven! We werken met extra maatregelen om het zo veilig te laten verlopen. Maximaal 3 studenten kunnen zich opgeven om mee te wandelen en we wandelen met ruime afstand tussen elkaar. Samen met een commissielid van Serve the Grey zal je om 10:30, 10:45 of 11:00 beginnen. Je zal ongeveer 1,5 uur bezig zijn. Ook dragen we tijdens het wandelen een mondkapje. Zo blijft het veilig, maar kunnen we de ouderen wel trakteren op een tochtje naar buiten. De ouderen vinden het heerlijk om een nieuw gezicht te zien en te kunnen genieten van het weer. Wandel jij met ons mee?

Daarom zetten we de aanmeldingen voor gezonde (in Tilburg wonende) studenten weer open!
Geef je op via onderstaand formulier: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkeuZ0OmRyHOV2fNNvBHb78A4aycPZNo49mqJEbTfnrZw3-w/viewform