– Flexibele data –

Philadelphia is een woonlocatie in Tilburg waar alleenstaande ouders en jongeren met een verstandelijke beperking (VB) en een licht verstandelijke beperking (LVB) wonen. Op dit moment verschaffen zij de volgende activiteiten:

  • Een bewoner met autisme zou het leuk vinden, als er iemand mee zou willen gaan ‘zoeken’. Hij (35 jaar) heeft zelfs een eigen metaaldetector. Hij weet waar te moeten zoeken, maar de drempel om het alleen te doen is voor hem helaas te hoog. Als er iemand met hem mee zou kunnen gaan, is de kans op het vinden van een schatkist een stuk hoger 😉
  • Een bewoner vindt het leuk om creatief bezig te zijn. Lijkt het jou leuk om samen lekker te knutselen en te schilderen? Laat het ons weten!
  • In deze tijd zijn er veel bewoners die het leuk vinden om er even op uit te gaan en samen een stukje te wandelen. Wie weet ontstaan er mooie gesprekken.
  • Een sport/spel middag organiseren voor gezinnen!

*Met de kijk op de huidige corona maatregelen zijn activiteiten in groepsverband helaas niet haalbaar. Hopelijk zal dit snel mogelijk zijn. Lijkt het jullie tof om in de toekomst een leuke activiteit neer te zetten bij Philadelphia? Klik dan hier en mail ons.

 

Aanmelden

 

Inschrijven activiteiten Philadelphia