Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies en algemene voorwaarden.

Activiteiten

HANDEN

UIT DE

MOUWEN

 

De Tilburg University Cantus is meer dan een feest alleen. Hieronder vind je ons huidige aanbod van maatschappelijke activiteiten. Het is simpel: klik op de activiteit die jou leuk lijkt en meld jezelf en eventueel anderen van jouw vereniging aan! Meer weten over deze maatschappelijke organisaties? Kijk dan even bij het kopje partners!

Activiteit

Stadsbomen Tilburg

Save the planet, plant een wingerd! Een klein uurtje planten en jij hebt je steentje bijgedragen aan een betere wereld in je eigen hometown Tilburg.

Activiteit

Stichting Move

Ben je klaar voor een ervaring die jouw kijk op Tilburg zal veranderen? Dan is een Move-project iets voor jou!

Activiteit

Netherlands Deathfest

Netherlands Deathfest is sinds 2016 actief in Tilburg en komt terug voor de vierde editie vol met de extreemste en bruutste metal.

Activiteit

Hap Stap festival

Het Tilburg Hap Stap festival is een 4 daags, laagdrempelig  festival voor alle bewoners van Tilburg en omstreken. Jong en oud is welkom om kennis te maken met Tilburgse horeca/restaurants, leuke bands en entertainment. 

Activiteit

Muziek maken bij Philadelphia

Philadelphia is een woonlocatie in Tilburg waar alleenstaande ouders en jongeren met een verstandelijke beperking (VB) en een licht verstandelijke beperking (LVB) wonen.

Activiteit

WOO HAH!

WOO HAH! festival is sinds 2014 een jaarlijks terugkomend hiphop festival in Tilburg. Het festival wordt georganiseerd door 013 Poppodium in samenwerking met Mojo Concerts.