– 12 t/m 14 juli 2019 – 

WOO HAH! festival is sinds 2014 een jaarlijks terugkomend hiphop festival in Tilburg. Het festival wordt georganiseerd door 013 Poppodium in samenwerking met Mojo Concerts. Sinds 2018 is WOO HAH! festival uitgegroeid tot een 3-daags festival op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Elk jaar werken wij met een groot aantal vrijwilligers om het festival tot een groot succes te maken. Een vrijwilliger krijgt bij ons de mogelijkheid om ervaring op te doen in de festival branche en het festival van beide kanten mee te maken. Als vrijwilliger dien je 18 jaar oud te zijn en te beschikken over een gemotiveerde houding. Binnen onze vrijwilligersteams kun je terecht achter de bar, op de camping , bij de entree, in het accreditatieteam of in de keuken. Denk jij geschikt te zijn voor één van deze functies? Wellicht zien wij jou bij aankomende editie op WOO HAH! festival 2019.

Foto: Willem van Breugel

 

Aanmelden

 

Inschrijven WOO HAH!