– Verschillende data –

Ben je klaar voor een ervaring die jouw kijk op Tilburg zal veranderen? Dan is een Move-project iets voor jou!
Met Stichting Move zet je een kortlopend maatschappelijk project op met kinderen van een groep 7 of 8 uit een minderbedeelde wijk in Tilburg. Samen met hen bedenk en organiseer je iets positiefs voor de buurt waarin de kinderen wonen. Dit kan bijvoorbeeld een dinershow zijn voor ouderen of het maken van een graffitikunstwerk! Daarnaast geef je de kinderen een kijkje in het leven van een student.
Tijdens een Move-project leer je hoe je je omgeving kunt motiveren en activeren om samen iets te bereiken en doe je ervaring op in projectmanagement. Je wordt tijdens het project gecoacht en begeleid door een projectcoördinator van Move die je helpt je talenten in te zetten.
Meer weten? Kijk op de website van Stichting Move/studenten.

Inschrijven Stichting Move