– Flexibele data –

Philadelphia is een woonlocatie in Tilburg waar alleenstaande ouders en jongeren met een verstandelijke beperking (VB) en een licht verstandelijke beperking (LVB) wonen. Op dit moment verschaffen zij de volgende activiteiten:

  • Een (autistische) bewoner zou het leuk vinden, als er iemand mee zou willen gaan ‘zoeken’. Bewoner heeft een eigen metaaldetector. Als er iemand met hem mee zou kunnen gaan, is de kans voor de bewoner op het vinden van een schatkist een stuk hoger!
  • Een vrouwelijke bewoner (23) zou het leuk vinden als er een vrijwilliger is die samen met haar ‘diamant painting’ zou willen doen. Dit zijn kleine steentjes, wat uiteindelijk resulteert in een blinkende afbeelding.
  • Een (autistische) jongeman (23) zoekt nog een vrijwilliger die met hem (lange) afstanden zou willen fietsen. Jongeman heeft een eigen wielrennersfiets.
  • Tot slot zijn er meerdere (LVB) bewoners die het leuk zouden vinden om te gaan wandelen met een vrijwilliger.

 

Aanmelden

 

Inschrijven Muziek maken bij Philadelphia