– 11, 12, 16 en 17 juli (middag) –

Vanuit Stichting Move verzorgen wij tijdens de Zomerschool Stokhasselt in Tilburg-Noord vier middagen een workshop voor een groep van 15 kinderen uit groep 4 en 5.
Wij gaan samen met deze groep kinderen aan de slag om tijdens deze middag iets terug te doen voor hun wijk! Te denken valt bijvoorbeeld aan een complimentenactie door de wijk of een kleine afvalopruimactie in de lokale speeltuin. Hier hebben wij jouw hulp bij nodig! Voor ieder van deze middagen (11.30 – 15.00) zijn wij op zoek naar 1 of 2 mensen per dag die Move en de groepsleerkracht willen ondersteunen in het goed laten verlopen van het project! Je mag één middag meedoen, maar ook meerdere als je dat leuk lijkt! Vergeet dit alleen niet duidelijk aan te geven. Van tevoren krijg je nog een kleine training en voorbereiding op de dag vanuit Move en daarna steken we de handen uit de mouwen om samen met de kinderen een impuls te geven aan de wijk!
Meer weten? Kijk op de website van stichtingmove.nl/studenten of stuur een mailtje!

Inschrijven Stichting Move