– 7 t/m 10 juni 2019 –

Het Tilburg Hap Stap festival is een 4 daags, laagdrempelig  festival voor alle bewoners van Tilburg en omstreken. Jong en oud is welkom om kennis te maken met Tilburgse horeca/restaurants, leuke bands en entertainment. 

Functies:  

  • Dagelijkse voorbereiding: Elke dag zorgt het team facilitair er voor dat de tuin weer klaargemaakt wordt voor de bezoekers en dat de deelnemende horecaondernemers weer hun noodzakelijke attributen uitgereikt krijgen zoals disposables, ijsklontjes, programmaboekjes. Als de tuin weer open gaat voor bezoekers ziet deze er weer schoon en opgeruimd uit. Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om er voor te zorgen dat de tuin klaar is om de bezoekers te ontvangen. 
  • Bevoorrading tijdens het festival: Tijdens het festival hebben de deelnemende horecaondernemers van alles nodig zoals ijsklontjes en disposables. Het team facilitair zorgt er voor dat ze klaar staan voor deze vragen. Wij zoeken vrijwilligers die er tijdens het festival voor zorgen dat de deelnemende horecaondernemers snel krijgen wat ze nodig hebben. 

 

Aanmelden

 

Inschrijven Hap Stap festival